Art Reade

Art Reade har siden starten af 80’erne holdt sine kurser i Europa og har alene i Danmark undervist flere tusinde mennesker.

Art Reade er født i Arizona, USA, i bjergene øst for Phoenix. Indtil han kom i skole blev han opdraget af sin indianske mormor, der lærte ham at respektere alt levende, at bruge sin intuition og at se sammenhængene i verden som helhed.

Han blev uddannet som skolelærer og begyndte efter en årrække at træne løbere på topplan på et universitet i Californien. Siden arbejdede han i det amerikanske “Human Growth Movement” med udviklingskurser, bl.a. i fængsler og han begyndte at arbejde med cancerpatienter. Han lærte patienterne at aktivere deres selvhelbredende kræfter, og det med meget positive resultater. Det var i den periode, at han lærte at stå ved de, for en hvid mand, usædvanlige evner, som gør, at han kan se ind bag menneskenes facader.

Disse evner, hans egen livserfaring og hans store erfaring i arbejdet med mennesker gør ham i dag til en enestående underviser.

Hans undervisning er meget struktureret og klar, og fyldt med humor. Den bygger på oplevelser og er praktisk orienteret – med en spirituel dimension.